Προώθηση της έρευνας χρηστών: «Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς! Η φωνή σας, το μέλλον μας: shape de Platform σήμερα!»

Ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό την έναρξη της έρευνάς μας για τους χρήστες, και χρειαζόμαστε την πολύτιμη συμβολή σας για να κάνουμε την πλατφόρμα για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση καλύτερη από ποτέ! Η εμπειρία και η ικανοποίησή σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε και τα σχόλιά σας είναι ζωτικής σημασίας ώστε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Ανακαλύψτε τη διαβούλευση με τους χρήστες μας και αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας δώσετε τα σχόλιά σας!

Στην Πλατφόρμα  για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, πιστεύουμε ότι η άποψη κάθε χρήστη έχει σημασία. Είτε είστε εδώ για να μάθετε νέες δεξιότητες, να εξερευνήσετε ευκαιρίες απασχόλησης ή να μείνετε ενημερωμένοι με τις τάσεις της αγοράς, οι γνώσεις σας μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές βελτιώσεις. Αυτή η έρευνα είναι ευκαιρία να μοιραστείτε αυτό που αγαπάτε σχετικά με την πλατφόρμα, τι μπορεί να βελτιωθεί και πώς μπορούμε να κάνουμε το μαθησιακό σας ταξίδι πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Η έρευνα είναι γρήγορη και εύκολη στην ολοκλήρωσή της. Οι απαντήσεις σας θα επηρεάσουν άμεσα τη μελλοντική μας στρατηγική, οδηγώντας σε πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο, βελτιωμένες μαθησιακές διαδρομές, καλύτερη παρακολούθηση της προόδου και νέες διαδραστικές λειτουργίες. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που πραγματικά σας εξυπηρετεί και τα σχόλιά σας είναι το κλειδί για να συμβεί αυτό.

Ελάτε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των ψηφιακών δεξιοτήτων και της απασχόλησης! Η έρευνα θα είναι ανοικτή έως τις 26 Ιουνίου 2024.

Λάβετε μέρος στην έρευνα σήμερα και βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Σας ευχαριστούμε που αποτελείτε ουσιαστικό μέρος της κοινότητάς μας — ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Aναδημοσίευση κειμένου, Help us shape the future of the Digital Skills and Jobs Platform! Take part in our new user survey!, Digital Skills & Jobs Platform.

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Digital skill level
  • Basic
  • Intermediate
Digital technology / specialisation
  • Digital skills
Country
  • European Union
Type of initiative
  • International initiative
Διαβάσετε περισσότερα