διακοσμητική εικόνα

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε όλους τους φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων του 2024 (ΕSDA)!

Το σύνολο των 267 αιτήσεων που ελήφθησαν σε πέντε κατηγορίες, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων του 2024,  αναδεικνύει το εκπληκτικό έργο πολλών οργανισμών σε όλη την Ευρώπη για τη βελτίωση  ψηφιακών δεξιοτήτων για όλους.  Τα έργα αυτά  εκτείνονται από τη διδασκαλία βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων έως την αντιμετώπιση της αναβάθμισης των ψηφιακών δεξιοτήτων σε όλους τους τομείς εργασίας και την εκπαίδευση. Επίσης, περιλαμβάνουν την προώθηση ενός ψηφιακού μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς και την αύξηση της εκπροσώπησης των γυναικών στον ψηφιακό κόσμο. Όλα τα έργα που υποβλήθηκαν για τα  Ευρωπαϊκά Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων του 2024 έχουν ως κοινό ορίζοντα να βοηθήσουν τους Ευρωπαίους να αποκτήσουν «ψηφιακή μορφή». Και αυτό το επιτυγχάνουν!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ομάδα της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση επέλεξαν τους 25 φιναλίστ και τώρα είναι η σειρά των μελών της κριτικής επιτροπής να επιλέξουν τους νικητές! Οι Aiga Irmeja, Anu Passi-Rauste, Esther Murphy, Mads Ronald Dahl και Andrei Kelemen έχουν τώρα το δύσκολο έργο να επιλέξουν τα έργα των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων του 2024!

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τους φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων του 2024:

Δεξιότητες κυβερνοασφάλειας:


Γυναίκες με σταδιοδρομία στον τομέα των ΤΠΕ:


Ψηφιακή αναβάθμιση δεξιοτήτων στην Εργασία:


Συμπερίληψη στον ψηφιακό κόσμο:


Ψηφιακές δεξιότητες για την εκπαίδευση:


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα έργα των φιναλίστ και να ανακαλύψετε τους νικητές; Μπορείτε να ακολουθήσετε το @DigitalSkillsEU στο Facebook και στο Twitter: θα παρουσιάσουμε τα έργα των φιναλίστ κατά τη διάρκεια του Ιουνίου!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν επίσημα στις 4 Ιουλίου!

Αναδημοσίευση κειμένου:All the finalists of the European Digital Skills Awards 2024!, Digital Skills & Jobs Platform, created by Ginevra Santini

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Digital skill level
  • Basic
  • Intermediate
  • Advanced
Digital technology / specialisation
  • Digital skills
Country
  • European Union
Type of initiative
  • EU institutional initiative
Διαβάσετε περισσότερα