25/01/2024 16:30:00 - 25/01/2024 19:30:00



Την 25η Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή εκδήλωση για τα ενδιαφερόμενα μέρη της LSP και την εξεύρεση συνεργατών, η οποία αντιπροσωπεύει την επίσημη έναρξη της Εταιρικής Ψηφιακής Σύμπραξης Μεγάλης Κλίμακας (LSP). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα υφιστάμενα και δυνητικά μέλη και θα προσφέρει λεπτομερή επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας της ψηφιακής LSP και του τρόπου με τον οποίο τα μέλη μπορούν να συμβάλουν και να επωφεληθούν από τις δραστηριότητές της. 

Στην πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της αποστολής και των στόχων της ψηφιακής LSP, καθώς και του σχεδιασμού των εργασιών για το 2024. Στη δεύτερη συνεδρία, θα προβληθούν οι εμπειρίες ορισμένων συμμμετεχόνων από τα Blue Print Έργα, στο πλαίσιο του ψηφιακού οικοσυστήματος, καθώς και οι επικαιροποιήσεις στους αντίστοιχους τομείς και οι δραστηριότητές που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη περίοδο, με στόχο τη δημιουργία συνεργειών με το έργο της ψηφιακής LSP και άλλων εταίρων.

Στη συνέχεια της εκδήλωση για την Ψηφιακή LSP, θα διεξαχθεί μια συνάντηση γνωριμίας που θα επικεντρωθεί κυρίως στo Erasmus + Συμμαχίες Καινοτομίας – Μέρος 1 και Μέρος 2 (καταληκτική ημερομηνία 7η Μαρτίου 2024), και στον 5ο γύρο της πρόσκλησης “Ψηφιακή Ευρώπη” (Digital Europe) για τις Ψηφιακές Δεξιότητες (καταληκτική ημερομηνία 21η Μαρτίου 2024), η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

Μέσω της πλατφόρμας συνεργειών, θα πραγματοποιείται η κράτηση για συμμετοχή στις διμερείς συναντήσεις με δυνητικούς μελλοντικούς εταίρους και στην παρουσίαση των ιδεών για έργα. 

Πως λειτουργεί;

Αρκεί να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, αφήνοντας μία σύντομη περιγραφή του οργανισμού σας και αναφέροντας τις προσκλήσεις ενδιαφέροντός σας. 

Για εγγραφή, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, όπως λεπτομερή ημερήσια διάταξη, κατευθυντήριες οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας και στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων συμμετεχόντων, πατήστε εδώ

Ετοιμαστείτε! Οι προσκλήσεις για διμερείς συναντήσεις άνοιξαν στις 18 Ιανουαρίου 2024!

Τι είναι η ψηφιακή LSP και πως μπορείτε να γίνετε μέλος; 

Ως πρωτοβουλία που απορρέει από το Σύμφωνο για τις Δεξιότητες, η ψηφιακή-LSP έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή ενδιαφερόμενα μέρη από διαφορετικούς τύπους οργανισμών, για τη δημιουργία συμπράξεων και συνεργασιών, ενισχύοντας έτσι την υιοθέτηση των ψηφιακών δεξιοτήτων σε όλα τα βιομηχανικά οικοσυστήματα, καθώς και την παροχή προηγμένων δεξιοτήτων για επαγγελματίες ΤΠΕ.

Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΜΕ μαζί με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Άμστερνταμ, καθοδηγούν την υλοποίηση της σύμπραξης, επιτρέποντας έτσι στους αρμόδιους φορείς του ψηφιακού οικοσυστήματος να ανταλλάσσουν γνώσεις και καλές πρακτικές, και να δημιουργούν συνεργασίες τόσο σε επίπεδο ΕΕ, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Για να εγγραφείτε επίσημα ως μέλος της ψηφιακής-LSP, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Σύμφωνο για τις Δεξιότητες και να δηλώσετε τον αριθμό 905 όταν ερωτηθείτε για Συμπράξεις Μεγάλης Κλίμακας. Για τον αναλυτικό οδηγό, βήμα προς βήμα, για την εγγραφή, πατήστε εδώ.

Για να συμπερλιφθείτε στη λίστα αλληλογραφίας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να προσκληθείτε σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στα μέλη, πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Digital LSP.

Αναδημοσίευση κειμένου: digital LSP stakeholder and matchmaking event

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Οργανισμός
Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων
  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο
Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
  • Ψηφιακές δεξιότητες
Τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης
  • Διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση
Χώρα
  • Ευρωπαϊκή Ένωση
Βιομηχανία - Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
  • Λοιπά προγράμματα και προσόντα
Ομάδα-στόχος
  • Ψηφιακές δεξιότητες για το εργατικό δυναμικό
  • Ψηφιακές δεξιότητες στην εκπαίδευση
Γλώσσα
  • Αγγλική
Είδος πρωτοβουλίας
  • Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΕ
Διαβάσετε περισσότερα